• Monday, 2 September 2024
Inspiratiemiddag Gemeente Zaanstad
02 sep
7:59

Inspiratiemiddag Gemeente Zaanstad

In het kader van het 50 jarig jubileum van de Gemeente Zaanstad wordt een Inspiratiemiddag georganiseerd op donderdag  3 oktober. Het idee is dat de directie en leidinggevenden van de gemeente Zaanstad tijdens een inspiratiemiddag in groepjes naar diverse plekken in Zaanstad Noord gaan. Zij worden vervoerd in klassieke auto’s. De start is in Buurthuis de Pelikaan in Krommenie.

Orca is gevraagd om deze mensen naar hun Inspiratieplek te brengen en daarna weer terug naar de Pelikaan.  Het zijn  initiatieven in Assendelft, Westzaan, Wormerveer en Krommenie.

Wij zijn trots dat we als vertrouwde partner hiervoor gevraagd zijn.  Er zijn ongeveer 14 klassieke auto’s  nodig. Start is donderdag 3 oktober om ca 13.30 uur  vanuit het buurthuis de
Pelikaan, Kervelstraat 185-a in Krommenie en daar komen we om ca 15.30 uur ook weer terug.

Wij horen graag of u met ons mee wilt doen en hiermee onze relatie met de gemeente versterken en natuurlijk met elkaar onze trotse collectie laten glimmen .
Wilt u bij aanmelding ook opgeven met welke auto u deelneemt en hoeveel personen er met u mee kunnen rijden?
Op voorhand onze dank voor uw medewerking. Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet.

E-mail naar secretais@orca-assendelft.nl

Deelname aan dit evenement is voor uw eigen risico. Orca is niet aansprakelijk voor schade aan uw eigendommen. Uw auto dient minimaal tegen WA incl. inzittende dekking verzekerd te zijn. Houdt u aan de regels van de Wegenverkeerswet. ORCA accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke voortvloeit uit deelname aan dit evenement.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.